Amit kínálunk

Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleinknek a lehetőségekhez mérten a legsokoldalúbb és a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsuk.
A bel- és külföldi autómentés- és szállítás, a motorszállítás, valamint a munkagép- és targoncaszállítást is vállalunk
Ügyfeleink hívásait  24 órás ügyeleti rendszerben fogadjuk, de igényeiket az elérhetőségeink bármelyikén jelezhetik.
A pontos részleteket (igényeket) számítógépen rögzítjük, majd rövid időn belül megszervezzük a kívánt szolgáltatást.

Vállalási határidőnk

Székesfehérvár területén és vonzáskörzetében a távolságtól függően a hívástól számított 30 – 60 percen belül vállaljuk a kiállást.
Az ország egész területén autóink és alvállalkozóink a megrendeléstől számított 1 órán belül a rendelkezésre állnak a nap 24 órájában.
Külföldre történő szállítás illetve külföldről történő szállítás esetén az indulási idő a hívástól számított 1 órán belül történik.
Ezek az idők eltérőek lehetnek speciális feladat ellátásánál. Pl.: Kamionmentés, daruzási feladatok, motorszállítás, bérautó szolgáltatás.
Ha a gépkocsija cserbenhagyja Önt, bárhol is legyen, egyetlen telefonhívással rendelhet autómentést. Legyen szó külföldről, belföldről, egyaránt hívhat minket éjjel nappal! A lehető legrövidebb időn belül indulunk a segítségére.

Elérhetőség

Non-Stop elérhetőek vagyunk az ügyfelek számára. A hét minden napján 0-24- óráig vállaljuk az autók szállítását vagy mentését. Az árak mindent tartalmaznak ami a mentéshez szükséges. Ahol lehetséges telefonon előre egyeztetett áron végzzük el a mentést, szállítását. A feladat elvégzése után számlát állítunk ki a megrendelőnek. Pontos, precíz, gyors munkát végzünk korrekt áron. Sima autószállítás, törött, mozgásképtelen, árokba csúszott autómentés, darus autómentés legyen szó bármiről is. Autómentésnél igény szerint csereautót is tudunk vinni a helyszínre. Hívja cégünket bármikor bizalommal a 06-20-200-30-30-as telefonszámon.
Társaságunk 3 autómentővel komplex autómentési feladatokat vállaló szolgáltatóként működik Székesfehérvár és vonzáskörzetében.
Országos alvállalkozói hálózat támogatása segíti munkánkat.